U bent hier: Home / Laatste nieuws / 2020 / 03 / 13 / Laatste nieuws rondom Corona-virus

Laatste nieuws rondom Corona-virus

Brielle, vrijdag 24 april 2020

Informatiebrief VSO

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Brielle, vrijdag 17 april 2020

Informatie stappen na de meivakantie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Brielle, zondag 15 maart 2020

Informatiebrief sluiting scholen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brielle, zondag 15 maart 2020

 

Geachte ouders/ verzorgers,

 

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus hebben wij, in overleg met het bestuur, besloten om Speciaal Onderwijs Brielle met ingang van morgenochtend te sluiten. Dit doen wij omdat de meeste leerlingen vanuit andere gemeenten en met de taxi naar onze school komen. Dit betekent dat wij uw kind (eren) helaas geen les gaan geven. 
 
Morgenochtend komt het personeel bij elkaar om te bespreken of er een manier is, en welke, waarop wij de leerlingen toch onderwijs kunnen geven, maar omdat ons type onderwijs niet beschikt over methodes, zal dat niet makkelijk zijn. Wij zullen u hierover via de mail op de hoogte houden. 
 
In de brief van vrijdag jl. hebben wij u gevraagd om contact op te nemen met ons als u als beide ouders in een vitaal beroep als zorg, politie of brandweer werkzaam bent en niet in de gelegenheid bent om uw zoon of dochter op te vangen als de school dicht is. Als dat zo is, horen wij graag van u.
 
Wij zullen vandaag de taxi-bedrijven op de hoogte brengen van het feit dat de school morgen dicht is. 
 
Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zal u weer mailen met nieuwe informatie als dat nodig is. 

Met vriendelijke groet,
Mevrouw W. Lageweg
waarnemend directeur Speciaal Onderwijs Brielle
 
----------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Brielle, vrijdag 13 maart 2020

 

Beste ouders/ verzorgers,

 

In navolging van de brief van gisteravond sturen wij u een update. In de brief gaan wij o.a. in op de consequenties van de maatregelen, die gisteren door de regering en het RIVM zijn aangekondigd.

Eén daarvan betekent dat wij geen externe personen meer in de school toelaten, zodat wij kunnen proberen de gezondheid van de leerlingen en de medewerkers goed te houden. Wij zullen de mensen, die logopedie, PMT of fysiotherapie aan uw zoon of dochter geven, vragen dit niet op school te komen doen. De leerlingen, die stage lopen, blijven dit doen, zolang het stagebedrijf dit toestaat.

Mocht u vragen hebben, die over de school gaan, dan kunt u deze mailen naar sob@primovpr.nl. Medische vragen kunt u blijven stellen aan de GGD.

Ik verwacht u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wens u een prettig weekend.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mevrouw W. Lageweg,

waarnemend directeur Speciaal Onderwijs Brielle

 

Extra informatiebrief aanvullende maatregelen coronavirus

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Brielle, donderdag 12 maart 2020

 

Beste ouders en verzorgers,

 

Hier kunt u de brief lezen, die naar alle scholen in deze regio wordt gestuurd, aangaande de maatregelen betreffende het corona-virus.

Wij willen de scholen graag open houden om de leerlingen onderwijs te geven en daarom is het belangrijk dat de medewerkers van de school geen gezondheidsklachten krijgen.

In de brief is het verzoek opgenomen om uw zoon of dochter thuis te houden bij (lichte) luchtweg- of verkoudheidsklachten en/of koorts, zodat de medewerkers niet aangestoken worden en kunnen blijven werken.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mevrouw W. Lageweg

Waarnemend directeur Speciaal Onderwijs Brielle
Informatiebrief coronavirus laatste update