U bent hier: Home / Nieuwsbrief / Actuele nieuwsbrief

 Brielle, 16 juli 2019

 

Nieuwsbrief 8                                                                                  

Beste ouders/verzorgers:

Hierbij nu echt de laatste SOB nieuwsbrief van dit schooljaar.

In het nieuwe schooljaar willen wij de nieuwsbrief digitaal gaan versturen. Als uw emailadres gewijzigd is zou u dit aan ons door willen geven? Graag via sob@primovpr.nl

Taxivervoer:
Denkt u nog aan de taxi-verklaring voor uw kind voor het volgende schooljaar? Mocht u een taxi-verklaring van school nodig hebben dan kunt u dit via sob@primovpr.nl aan ons voorleggen. Dit geldt uiteraard ook voor de leerlingen die van het SO naar het VSO doorstromen.

Verandering beleid logopedie op het SO voor schooljaar 2019-2020:
Afgelopen schooljaar heeft onze schoollogopedist, Ariën de Groen hulp gekregen bij de uitvoering van individuele logopedische behandelingen. Op basis van de zorgverzekering heeft Anita Bijvank meerdere dagdelen op school leerlingen behandeld.

In verband met het naderende pensioen van Anita Bijvank, zal collega Marjolein van der Ende vanaf volgend schooljaar de samenwerking met SO de Watertoren aangaan. Zij zal 3 dagdelen in de week beschikbaar zijn voor de uitvoering van de individuele behandelingen.

De schoollogopedist voert logopedisch onderzoek uit, waarna beoordeeld kan worden of de leerling in aanmerking komt voor logopedie. Hierbij wordt een keuze gemaakt voor klassikale logopedie, individuele schoollogopedie of logopedie buiten school. Een combinatie hiervan is ook mogelijk. De schoollogopedist stelt behandeldoelen op en coördineert zowel de individuele logopedie als de klassikale logopedielessen.

Wanneer uw kind in aanmerking komt voor individuele logopedie zal de schoollogopedist uw hierover informeren. Hiervoor heeft u een verwijsbrief nodig van de huisarts.

Bibliotheek in de vakantie:

Check de website voor meer info www.bzhd.nl

Of download de vakantie-bieb app.

 

Wij wensen namens het gehele team van Speciaal Onderwijs Brielle iedereen een hele fijne zomervakantie en hopen iedereen weer gezond en uitgerust terug te zien op maandag 2 september !

 

Laatste belangrijke data:                                                                                          

Dinsdag                      16 juli                                      Afscheid oudste leerlingen SO/VSO

                                                                                   Afscheidsavond SO/ Eindfeest VSO    

Woensdag                  17 juli                                      Laatste schooldag SO/VSO             

Donderdag                 18 juli t/m 30 augustus           Zomervakantie