U bent hier: Home / Over de school / Vrienden van SOB

Vrienden van Speciaal Onderwijs Brielle

Onze school voert een actief beleid ten aanzien van het aanvragen en aanvaarden van materiële en geldelijke bijdragen.
Om giften volledig en transparant te kunnen scheiden van de overheidsbijdragen is een aantal jaren geleden een stichting opgericht onder de naam "Vrienden van de Maarlandschool" (destijds de naam van Speciaal Onderwijs Brielle).
Als scholen VSO Maarland en SO De Watertoren kunnen wij exclusief aanspraak maken op de fondsen middels een verzoek aan het bestuur van deze stichting.
Zo hebben wij bijvoorbeeld middels giften (via deze stichting) een extra gebouw op ons terrein kunnen plaatsen voor de groenvoorziening, inclusief een eigen instructielokaal, machines aan kunnen schaffen voor de technieklessen en hebben wij dagelijks de beschikking over een personenbusje voor het vervoer van onze leerlingen naar bijvoorbeeld groepsstages.

Mocht u de Vrienden van de Maarlandschool een warm hart toedragen middels financiële ondersteuning aan Speciaal Onderwijs Brielle dan kunt u contact zoeken via onderstaande gegevens.

Stichting Vrienden van de Maarlandschool
De Rik 22a
3232 LA Brielle

Rek. No: NL 92 RABO 0159239516
Fisc. No: 8506 61 651 dossier 80 048
Kvk No: 52911810
ANBI beschikking afgegeven op 27 juli 2011 

In de hieronder bijgevoegde documenten kunt u de hoofdlijnen uit het beleidsplan lezen. Tevens kunt u de  bestuurders formatie zien en de evenementen en activiteiten die gerealiseerd zijn.

Ook het financieel jaaroverzicht kunt u hieronder inzien.

 

Anbi status vrienden van 2021

Exploitatie overzicht 2021

Anbi status vrienden van -2020

Financieel jaaroverzicht vrienden van-2020